Mødeafholdelse

Ved mødeafholdelse i kulturhuset, har du mulighed for at bestille morgenmad, frokost, eftermiddagskaffe og forplejning til aftenmøder.

MØDER
Hvis du har nogle spørgsmål eller ønsker, kan du skrive dem i bemærkningsfeltet, når du booker lokalet eller skriv til Kulturhuset på kiby@kff.kk.dk. Forplejning skal bestilles seneste 5 hverdage før mødeafholdelse/arrangement.

Kulturhuset fremsender dog automatisk en uge før mødeafholdelse/arrangement en mail med forespørgelse om forplejning og teknisk udstyr.

Morgenmad
Kande kaffe/te (7 kopper) 50 kr.
Kande juice (6 drikkeglas) 25 kr.
Grovbolle, smør, ost, marmelade 30 kr.
Crossaint 20 kr.

Frokost
Store frokostsandwich 65 kr.
Hvis du har andre ønsker f.eks. buffet, salater eller andet, skal du kontakte kulturhuset kiby@kff.kk.dk eller skriv det i bemærkningsfeltet, når du booker lokalet.
Du skal bestille senest 5 hverdage før arrangementet afholdes.
Alle drikkevarer inkl. the og kaffe skal købes i caféen, og du skal selv afhente drikkevarer og mad i caféen.
Hvis du bestiller kage, vil vi gerne gøre opmærksom på, at kagen er hjemmebagt.

Frugtfad 10 kr. pr. person