Online Booking

Her finder du alle oplysninger vedrørende booking af lokaler i Kulturhuset Indre By

Gå direkte til Online Booking her

Guide til kulturhusets lokale- og banebooking:

1. Lokaleoversigten viser dig de ledige og reserverede lokaler.

Du kan vælge:

- Dagsoversigt, der viser et område (en gruppe af lokaler) for en given dag.

- Ugeoversigt, der viser en uges bookinger for et enkelt lokale.

Du kan skifte dato ved at anvende kalenderen til venstre i billedet.

For at kunne reservere skal du først oprette dig som bruger.

Klik på menupunktet NY BRUGER i topmenuen.

Her skal du indtaste dine oplysninger inkl. email-adresse og vælge et brugernavn og et password.

Når du er oprettet som bruger, kan du logge ind og reservere som beskrevet nedenfor.

BEMÆRK Hvis du har sendt en forespørgsel på en reservation til kulturhuset, og denne reservation endnu ikke er godkendt, vil du kun kunne se reservationen, når du er logget ind.

2. Når du er oprettet, skal du i menuen "vælg område" vælge mødelokale eller badmintonbane. Badmintonbaner kan straksbookes. D.v.s., at du finder den time, du vil spille i, hvorefter du betaler banen og printer kvitteringen ud. Husk efter betaling at gå tilbage og tryk godkend reservation.

Du viser kvitteringen til kulturhusets personale, når du skal spille.

Hvis du sletter reservationen, vil du have en banetime og eller øvetid til gode til en anden dag, idet det indbetalte beløb bliver stående på din konto.

Ved booking af mødelokale følger du instruktionerne på skærmen. Når din forespørgsel er behandlet i Kulturhuset, vil du få tilsendt en faktura via mail, som betales on-line, hvorefter lokalet kan benyttes.

Er der problemer, kan du ringe til 82562940.