Sportsbaner i hjertet af København

Book en bane til badminton, basketball og andet holdsport her i kulturhuset

Det er muligt at komme ind fra gaden og leje en bane. Dog bør man gøre sig selv den tjeneste, at booke i forvejen.

Vi har tre sportsbaner i forskellige størrelser, med forskellige muligheder.

For alle 3 sportsbaner gælder følgende:

Du behøver ikke at være medlem af en klub eller en forening for at leje sportsbaner.

Der kan kun bookes baner via Online Booking eller ved personlig henvendelse i kulturhuset.

Det er ikke tilladt at have udendørssko på.

Der må ikke spilles fodbold.

Sportsbane 1 og 2
Leje pr. time pr. bane 90 kr.

Sportsbane 3
Sportsbane 3 er forbeholdt holdsport dvs. volleyball, basketball, floorball m.m. Du kan også spille badminton på sportsbanen.
Holdsport pr. time: 200 kr.
Badminton pr. time: 90 kr. skal bookes i kulturhuset ellers konteres der for holdsport til 200 kr. via bookingsystemet.

Bordtennis
Leje pr. time 80 kr.
Net til bordet følger med i prisen.
Leje af bat 15 kr.
Køb af bold 5 kr.
Booking af bordtennisbane kan kun ske ved personlig henvendelse i kulturhuset.

Weekendtilbud for bane 1 & 2:
fredag kl. 8 – søndag kl. 23 kan bane 1 og 2 bookes for 65 kr. i timen.

Enkelt bookinger
Skal du blot ind og booke en sportsbane for en enkelt time, klik da her. Hav gerne dit dankort klar til online betaling.

En fast tid
Ønsker du en fast spilletid en gang om ugen eller to, skal du sende en mail til Kulturhuset på kiby@kff.kk.dk hvor du oplyser om hvilken dag, du ønsker at spille, tidspunktet, dit fulde navn, adresse og et telefonnummer, som du kan kontaktes på i løbet af dagen. Herefter vil du modtage betalingsopkrævning pr. kvartal. Tjek på Online Booking, hvornår der er ledige tider, inden du henvender dig.

Alternativ brug af sportsbanerne

For leje af sportsbanerne til andet end badminton, floorball, volleyball og basketball, skal du kontakte Kulturhuset på kiby@kff.kk.dk for nærmere aftaler.

Det er IKKE tilladt at medbringe drikkevarer i kulturhuset.

BEMÆRK: Vi har ændret priser pr. 1. januar 2017.