Podcast Launch - Influenced by Nature

22 sep

22.09.2017, 18:00 til 23:00
Fri adgang
Er du interesseret i emner indenfor klima, miljø og natur? Eller er du bare grundlæggende nysgerrig? Så er dette event lige noget for dig.

Kom og deltag i lanceringen af the Influenced by Nature Podcast.

Influenced by Nature er en podcast som så dagens lys i maj 2017 med det formål at sætte et positivt fokus på vores miljømæssige problemer ved at bringe interviews med inspirerende folk som arbejder hårdt for at gøre vores verden en smule grønnere.
Selv i sin korte levetid har podcasten rundet emner lige fra løsninger til at nedsætte madspild, vandmangel i udviklingslande, metoder til at modvirke nedfældning af regnskoven, fordelene ved insektspisning og meget mere. Det synes vi er værd at fejre!
Så tag nogle venner under armen og kom forbi til et interessant fyraftensevent og hør mere om nogle af de vigtigste problemer vores moderne samfund har i dag.
Vi sørger selvfølgelig for at der er snacks på bordene (insekter til de modige) og velkomstdrinks. Eventet er gratis for alle og billige, kølige øl kan købes i Kulturhusets café.

Hold dig opdateret gennem vores hjemmeside (www.influencedbynature.com) og Facebookside for mere information og nye meddelelser!

Join us to celebrate the launch of the Influenced by Nature Podcast!

Are you interested in topics concerning climate, the environment and our nature? Or are you just curious by heart? Then this event will be something for you!

Influenced by Nature is a podcast that started in May 2017 with the aim of shining some positive light on today’s environmental issues by bringing interviews with inspiring people who work to make this world a greener place to live.
Even in its short lifespan, the podcast has already taken up subjects ranging from promoting solutions to combat food waste, water scarcity in developing countries, methods to fight deforestation, the benefits of edible insects and much more. We think that is worth celebrating!
So grab a handful of friends and come along for an interesting after-work event to learn about some of the most important issues in our modern society and what you can do in your daily life to help.
We will make sure to bring snacks (insects for the brave) and welcome-drinks! The event is free for everyone and cheap beers can be purchased in the café of Kulturhuset.

Keep updated on our website (www.influencedbynature.com) and Facebook page for more information and new announcements!
If you have any questions then we would love to hear from you! Just get in touch directly via the website.