Strikke og hæklefestival København

29 sep

29.09.2017, 13:00 til 01.10.2017, 13:00
#knitwork17 i Kulturhuset Indre By

Det er 3. år vi holder Knitwork Strikke- og HækleFestival i Kulturhuset Indre By.
I år har vi udvidet navnet lidt for at understrege at Knitwork er netværk med garn!

Vores workshopudbud er lige så omfattende som de foregående år, og vi har mange nye tilbud. Vi har både danske, svenske og engelske undervisere på årets program, velkendte og nye workshopemner. Også i år vil der være en række spændende foredrag, som er ved at falde på plads.

Årets knitworkhue er en hyldest til Bente Geil, der i år fejrer 10års jubilæum. Huen er inspireret af jubilæumssjalet Resumé, og opskriften er gratis. Har du lyst til at strikke huen, har du også mulighed for at være med i lodtrækningen om en præmie. Find opskriften samt mere information om lodtrækningen på Knitworks hjemmeside.

Standområdet vil kun være i de to store sale, og som sædvanlig vil der være siddeområder med plads til at hænge ud og strikke(eller på anden måde have et håndarbejde med sig). Der er blandt standholderne også gengangere og nye, så der vil være masser af muligheder for at blive inspireret og købe garn til nye projekter.

Vi er ved at lægge allersidste hånd på workshopprogrammet, og så snart det er klar, vil det være muligt at købe billet til årets københavnstrikkebegivenhed: Knitwork17.

Du kan også følge med på www.knitwork.dk og hvis du vil være en af de første, der får noget af vide, skal du tilmelde dig vores nyhedsbrev på http://eepurl.com/cq380X