Yoga for pensionister - start i september

01 sep

01.09.2017, 10:00 til 11:30
Yoga giver liv til årene og lægger år til livet

Fra 1. september 2017 er der halvanden times yoga for pensionister hver fredag i Kulturhuset Indre By. Efter Yogaundervisningen er der god tid til hygge i cafeen.

Kom i balance med korrekt brug og placering af kroppens enkelte dele i forhold til hinanden. Yoga har en gavnlig effekt på muskler, knogler, organer, nervesystem og andre balancer i kroppen.

Pensionist yoga er en del af Pensionist Gymnastik. Under mottoet “giv liv til årene, læg år til livet” begyndte Pensionist Gymnastik sit virke i 1966 i Københavns Kommune.

Udover det egentlige idrætsarbejde i sæsonens forløb arrangeres der i maj - august sommeraktiviteter i mange idrætsgrene samt tilbud om Vandreture til kulturelle steder i hovedstadsområdet og udflugter på Sjælland. Alle vore lærere er uddannede specielt med henblik på, hvorledes træning af ældre skal foregå. Pensionist Idræt er en selvejende institution med det formål at aktivere pensionister til at dyrke idræt.

Hvorfor dyrke idræt som pensionist? Fordi det er påvist at regelmæssig fysisk aktivitet og idrætsud- øvelse har vist sig at forbedre kondition, muskelstyrke, ledbevægelighed, koordination og psykisk velvære hos ældre, og når den udfoldes sammen med andre, styrkes tillige det sociale samvær. Der er god dokumentation for, at de sundhedsmæssige virkninger af fysisk aktivitet afhænger af, om der gøres en regelmæssig indsats. Mød op og mød andre.

Kom til gratis prøvetime og se om det er noget for dig. Både mænd og kvinder som har bopæl i København, kan tilmelde sig.

For tilmelding følg nedenstående mailadresse eller webadresse

E-mail. kontor@pensionistidraet.dk · Hjemmeside. www.pensionistidraet.dk