Caféens ændrede åbningstider

Indtil nytår 2017 vil kulturhuset arbejde henimod at skabe en ny profil med mere levende og synlige kulturelle aktiviteter.

I det arbejde har vi taget et valg, om at bruge husets personalekræfter der hvor huset er allermest fyldt med gæster og kulturaktivitet.

 

Derfor kommer de kommende åbningstider til at se således ud:

Hverdage åbent kl. 14 – 22

Weekend åbent kl. 10 - 19

 

Adgang fra 6 – 23 alle ugens dage

I tidsrummet uden for caféens åbningstid er huset stadig åbent fra kl. 6.00 – 23.00 for aktivitet. Her kan man benytte sig af den selvbetjente adgang, hvor du med dit sundhedskort får adgang til caféen og via din personlige booking af lokalerne, får en adgangskode til at benytte lokalerne, bad eller banerne.

Aftalt forplejning uden for cafeens åbningstid

Caférummet er også stadig tilgængeligt udenfor caféens åbningstid. Hvis du har en aktivitet i huset er du velkommen til at sætte dig i caféen og læse avisen og endda medbringe din egen kaffe. Husk blot at rydde op efter dig. Hvis du afholder en større aktivitet, for en gruppe på mere end 10, kan du bestille forplejning fra caféen via vores hjemmeside eller ved at skrive mail til kiby@kff.kk.dk

Fremtid

Vi glæder os til at skabe en ny fremtid i kulturhuset og håber at mange vil få deres gang i huset og glæde af den aktivitet som bliver skabt her sammen med byens borgere. Hvis I har nogle input eller kommentar til husets udvikling så hører vi gerne fra jer. Skriv endelig en besked på vores opslagstavle, eller send os en mail på kiby@kff.kk.dk