Kulturhuset Indre By er genåbnet

Vi åbner huset delvist op for aktiviteter. Det gælder blandt andet kulturevents og foreningsaktiviteter, men ikke selvorganiseret idræt.

Dette åbner

Der er tale om en delvis genåbning således, at der fra den 21. maj 2021 igen kan afholdes events og arrangementer i huset, ligesom der er åbent for foreningsaktiviteter i både idrætsfaciliteterne og private arrangementer i Salen og mødelokaler. Her er det arrangørens ansvar, at stå for kontrol af coronapas samt at arrangementet overholder alle gældende coronarestriktioner. Caféen vil dog fortsat være lukket grundet ombygning.

Dette genåbner ikke

Det er endnu ikke muligt at booke baner hvis det ikke sker igennem en forening. Dette skyldes, at vi ikke har de nødvendige foranstaltninger til at tjekke coronapas i det omfang det bliver os pålagt. Vi anbefaler at booke baner på nogle af byens større anlæg, eksempelvis Nørrebrohallen eller Svanemøllehallen.

Vi håber på, at der snart kommer en udmelding fra myndighederne, som vil muliggøre dette.

Retningslinjer

For at holde smittetrykket nede, og undgå endnu en nedlukning, følger vi naturligvis myndighedernes retningslinjer. Det betyder:

• Der skal bæres mundbind når man går og står kulturhuset. Mundbindene kan tages af, hvis man sidder ned
  • Alle gæster over 15 år skal fremvise gyldigt coronapas til arrangementer
  • Alle publikummer skal sidde ned under arrangementer
  • Der skal være 1 meters afstand mellem stolene. Dog må man gerne sidde ved siden af hinanden, hvis man er en gruppe med særlig kontakt – f.eks. fælles husstand eller tilsvarende
  • Bliv hjemme hvis du føler dig sløj
  • Husk at spritte af og holde afstand

Pas godt på jer selv og hinanden,
Mvh. Kulturhuset Indre By