Online Booking

Her finder du en guide til booking via halbooking af lokaler i Kulturhuset Indre By

Gå direkte til Online Booking her

Alle lokaler, mødelokaler, sportsbaner og sal skal bookes via vores bookingsystem halbooking. Booking af mødelokaler og salen skal ske minimum 5 dage før ønsket tid.

Guide til kulturhusets lokale- og banebooking:

Mødelokale booking:

Lokaleoversigten viser dig hvornår der er ledige og reserverede lokaler.

I øverste bjælke vælger du dato og område (mødelokaler, badmintonbaner, bad)

Vælger du område: mødelokaler får du en oversigt over salen, mødelokale 1 og mødelokale 2.

I næste bjælke kan du vælge tidsoversigt og vælge om du vil se lokaler eller kalender.

For at booke skal du trykke på det ønsket startidspunkt på ønsket dato. Derefter åbner et vindue, hvor du skal vælge:

• Bookingtype
  • Booking titel
  • Tid: Til og Fra
  • Antal personer

Når du trykker Videre til godkendelse kan du se pris og skrive forplejningsønske og andet i kommentarfeltet.

Du skal være logget ind for at booke. Er du ikke bruger skal du oprette dig i systemet. Se guide nedenfor.

Når din forespørgsel er behandlet i Kulturhuset, vil du få tilsendt en elektronisk faktura via mail, der skal betales før lokalet kan benyttes.

Når du ankommer, taster du selv den kode du har modtaget i din ordebekræftelse og afslutter med #. Gå ind når der lyses grønt. Koden virker 15 minutter før booking, hvis ikke lokalet er booket op til din tid.

Badmintonbane booking:

Badmintonbaner kan straksbookes. Dvs. at du finder den time, du vil spille i, hvorefter du betaler banen og printer kvitteringen ud. HUSK efter betaling at gå tilbage og tryk godkend reservation, ellers modtager du ikke den nødvendige kode til at komme ind på banen.

Når du ankommer, går du hen til døren ved hallerne og taster selv den kode du har modtaget via booking og afslutter med #. Gå ind når der lyses grønt.

Hvis du sletter reservationen, vil du have en banetime og eller øvetid til gode til en anden dag, idet det indbetalte beløb bliver stående på din konto.

Opret dig som bruger

Opret dig som bruger, ved at trykke på login knappen øverst til højre og vælg Opret konto her.

Her skal du indtaste dine oplysninger inkl. email-adresse og vælge et brugernavn og et password.

Når du er oprettet som bruger, kan du logge ind og reservere som beskrevet nedenfor.

BEMÆRK Hvis du har sendt en forespørgsel på en reservation til kulturhuset, og denne reservation endnu ikke er godkendt, vil du kun kunne se reservationen, når du er logget ind.

Er der problemer, kan du ringe til vores hovednummer 2116 9310.

Vi glæder os til at se jer!