SalsaVida

Salsaskole for begyndere og øvede.

Kom og mød en masse kvinder & mænd på den rigtig sjove måde og lær at danse cubansk salsa.

Det er sjovt, det er nydende og meget cubansk og intensivt. Du skal være klar til at blive udfordret. Ketti gør meget ud af bodywork og den skønne forskel på kvindens og mandens salsa, kropssprog og energi. Flirt, grin, leg og tempo.

Der starter nye hold hver 6. uge.

Næste periode: Onsdag den 10 januar – 14. februar.

Klokken 19.15-20.30.

Pris 685- . Vigtigt, pengene gives under ingen omstændigheder retur. Du kan betale med Visa, Visa/dankort, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Direct og Maestro, når du shopper i vores online butik.

HVOR: Teatersalen Kulturhuset Indre By. Charlotte Ammundsens Plads 3 (sidegade til Nansensgade) København K. Tæt på Nørrebro METRO, masser af busser og parkeringshuset ved H.C.Ørstedsparken.

Instruktør

Ketti Bueno Ferrer og hendes vidunderlige kvindelige og mandlige assistenter.

For kvinder & mænd der er nysgerrige på det nydende, sjove og anerkende mødet mellem det kvindelige & det maskuline. Og som vil lærer at danse en salsa fra Cuba fuld af nærvær, latter og sitrende kontakt.

Se mere på SalsaVida.dk