Tai Chi Klub Indre By

Chen stil Tai Chi undervisning.

Esben har trænet tai chi og wushu i 25 år og har modtaget undervisning i både Danmark og Kina. I 2006 stiftede hans elever og Esben selv foreningen Tai Chi Klub - Indre By med et ønske om at udbrede Chen tai chi i Danmark. Dette har de opnået igennem den ugentlige træning, kurser, workshops, sommerlejre og studierejser til Kina, med et håb om at Zhang Dongwu forhåbentlig en dag kommer til Danmark. 
 

Om Chen stilen:

Chen stil tai chi har sin oprindelse i landsbyen Chen Jia Gou, i Henan provinsen. Navnet chen tai chi blev første gang anvendt i slutningen af det attende århundrede, da forholdet til de centrale taoistiske teorier om modsatrettede og alligevel afhængige af hinanden principper i naturen (yin og yang), blev dokumenteret. 

Chen stil tai chi praktiseres både for sundhed og motion, og som en effektiv metode til selvforsvar. Chen stil tai chi kan ses som en serie af koordinerede bevægelser, der forløber glat og elegant ind i hinanden, kombineret med Qi Gong vejrtræknings teknikker. 

Chen stil tai chi er både et komplet kampsystem og en omfattende form for motion, der fremmer kroppens koordinering og afslapning. 

Tai Chi klub Indre By har undervisning hver torsdag kl 17 - 19 i Kulturhuset Indre By.

For mere om Tai Chi undervisningen, underviser Esben og tilmelding se Tai Chi Klub Indre Bys hjemmeside.