Corona-info

Byen er åben, men vi skal passe på hinanden. Se de nyeste regler her!

Læs mere på kk.dk/kultur-og-fritid-coronainfo

Til sport og bevægelse

Book en bane til badminton, basketball og andet holdsport her i kulturhuset

Vi har to sportshaller med tre sportsbaner i forskellige størrelser, med forskellige muligheder.

Leje pr. time pr. bane

Sportsbane 1 og 2:

120 kr./t peak tid*
 90 kr./t off peak tid*

Sportsbane 3:
Sportsbane 3 er forbeholdt holdsport, volleyball, basketball, floorball og bordtennis. Du kan også spille badminton på sportsbanen. Det er ikke tilladt at spille fodbold.
Holdsport pr. time kr.:   250 kr. Peak tid*
                                     230 kr. Off peak tid*

*Peak tid - hverdage kl. 16-20 og weekender kl. 10-16

Book en eller flere tider

Du kan booke alt fra en time til flere timer når et passer dig via bookingsystemet: klik her for booking. Hav gerne dit dankort klar til online betaling.

For at booke baner kræver det at du opretter dig i bookingsystemet. Derefter kan du altid booke dig ind når der er ledigt, i 30 dage frem.

Alternativ brug af sportsbanerne

Kun undtagelsesvis er det muligt at leje sportsbaner til andet end ovenfornævnte sportsgrene.

For alle 3 sportsbaner gælder følgende:

Man skal selv opsætte og nedtage net på banerne. Der er net til både badminton og volley.

Du behøver ikke at være medlem af en klub eller en forening for at leje sportsbaner.

Der kan kun bookes baner via Online Booking.

Det er ikke tilladt at have udendørssko på.

Leje af udstyr

OBS: Det er ikke muligt at leje ketchere, købe fjerbolde eller leje andet sportsudstyr pt. pga at caféen er lukket grundet ombygning.

Gå direkte til Online Booking her