Til sport og bevægelse

Book en bane til badminton, basketball og andet holdsport her i kulturhuset

Det er muligt at komme ind fra gaden og leje en bane. Dog bør man gøre sig selv den tjeneste, at booke i forvejen.

Vi har tre sportsbaner i forskellige størrelser, med forskellige muligheder.

Book en eller flere tider

Du kan booke alt fra en time til flere timer når et passer dig via bookingsystemet: klik her for booking. Hav gerne dit dankort klar til online betaling.

For at booke baner kræver det at du opretter dig i bookingsystemet. Derefter kan du altid booke dig ind når der er ledigt i 31 dage frem.

Alternativ brug af sportsbanerne

For leje af sportsbanerne til andet end badminton, floorball, volleyball og basketball, skal du kontakte Kulturhuset på kiby@kff.kk.dk for nærmere aftaler.

Det er IKKE tilladt at medbringe drikkevarer i kulturhuset.

For alle 3 sportsbaner gælder følgende:

Du behøver ikke at være medlem af en klub eller en forening for at leje sportsbaner.

Der kan kun bookes baner via Online Booking eller ved personlig henvendelse i kulturhuset.

Det er ikke tilladt at have udendørssko på.

Der må ikke spilles fodbold.

Sportsbane 1 og 2
Leje pr. time pr. bane 90 kr.

Sportsbane 3
Sportsbane 3 er forbeholdt holdsport dvs. volleyball, basketball, floorball m.m. Du kan også spille badminton på sportsbanen.
Holdsport pr. time: 200 kr.
Badminton pr. time: 90 kr. skal bookes i kulturhuset ellers konteres der for holdsport til 200 kr. via bookingsystemet.

Bordtennis
Leje pr. time 80 kr.
Net til bordet følger med i prisen.
Leje af bat 15 kr.
Køb af bold 5 kr.
Booking af bordtennisbane kan kun ske ved personlig henvendelse i kulturhuset.

Weekendtilbud for bane 1 & 2:
fredag kl. 8 – søndag kl. 23 kan bane 1 og 2 bookes for 65 kr. i timen.

Gå direkte til Online Booking her