Velkommen i Kulturhuset Indre By

Besøg Kulturhuset Indre By midt i det skønne Nansensgadekvarter i hjertet af København.

I den gamle sporvognsremise i det skønne Nansensgadekvarter tilbyder Kulturhuset Indre By alt fra kulturelle arrangementer for børn og voksne i alle aldre, til sportsbaner og mødelokaler.

Følg med i vores arrangementer i vores eventkalender her på siden eller check ind på facebook.dk/kulturhusetindreby hvor informationer om os og vores arrangementer findes.

Ønsker man, at spille badminton skal man booke en bane online. Du kan booke alle ledige tider i 31 dage frem. Man behøver ikke at være medlem af en sportsklub for at få lov til at spille.

Følg vores guide til Online booking her eller gå direkte til online booking her.

Kontakt os med idéer og spørgsmål på: Kiby@kff.kk.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen i et af Københavns hyggeligste kulturhuse.

Kulturhuset Indre By
Charlotte Ammundsens Plads 3
1359 København K

Spørgsmål om lokaleleje:

Kibylokaleleje@kk.dk

Åbningstider med selvbetjent adgang:

Mandag - fredag kl. 06.00 - 23.00

Lørdag - søndag kl. 08.00 - 23.00

(Medbring sundhedskort og bip dig ind til venstre for indgangen)

Caféen

Mandag - lørdag kl. 15 -20

søndag lukket, medmindre der er stort arrangement.