Corona-info

Byen er åben, men vi skal passe på hinanden. Se de nyeste regler her!

Læs mere på kk.dk/kultur-og-fritid-coronainfo

Velkommen i Kulturhuset Indre By

Besøg Kulturhuset Indre By midt i det skønne Nansensgadekvarter i hjertet af København.

I den gamle sporvognsremise i det skønne Nansensgadekvarter tilbyder Kulturhuset Indre By alt fra kulturelle arrangementer for børn og voksne i alle aldre, til sportsbaner og mødelokaler.

Følg med i vores arrangementer i vores eventkalender her på siden eller check ind på facebook.dk/kulturhusetindreby hvor informationer om os og vores arrangementer findes.

Ønsker du, at spille badminton skal du booke en bane online. Du kan booke alle ledige tider i 31 dage frem. Man behøver ikke at være medlem af en sportsklub for at få lov til at spille. Følg vores guide til Online booking her eller gå direkte til online booking.

Kontakt os med idéer og spørgsmål på: Kiby@kff.kk.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen i et af Københavns hyggeligste kulturhuse.

Kulturhuset Indre By

Charlotte Ammundsens Plads 3
1359 København K

Spørgsmål om lokaleleje:
Kibylokaleleje@kk.dk

Åbningstider med selvbetjent adgang

• Mandag - fredag kl. 06.00 - 23.00
  • Lørdag - søndag kl. 08.00 - 23.00

(Medbring sundhedskort og bip dig ind til venstre for indgangen)

Caféen

Vores café er midlertidigt lukket fra november 2019 pga. af renovering. Det er dog stadig muligt, at købe varme drikke fra kaffeautomaten i foyeren og kolde sodavand i automaten placeret ved omklædningsrummene. Vi kan også fortsat levere forplejning til møder og konferencer.

Er du sportsudøver, skal du være opmærksom på, at man under ombygningen ikke kan leje ketcher eller købe bolde i caféen.