40 års fødselsdag

16 nov

16.11.2018, 15:30 til 22:00
Gratis og åbent for alle
Kulturhuset Indre By fylder rundt og her er din invitation

Kulturhuset Indre By fylder 40 år i november og det fejrer vi den 16. november med åbne døre og sjove ting på programmet.

Fødselsdagen er for jer der kommer i kulturhuset, kvarterets folk, kollegaer, venner, jer der er kommet her meget engang og jer der gerne vil komme her en masse fremover. Vi fylder løbende programmet op for aftenen, her i invitationen.

Vi starter med kagen...
★ Kl.15.30 byder vi på kagekone, saft og juice til børnene.

★ Kl. 16.00 entrerer Miss Mia fødselsdagen med show og festlig Hula Hop workshop.

Vil du bare gerne hygge og snakke, og er du til mindre sukker og mere salt og promille, så giver vi også gode, gamle, grønne flaskeøl, et glas vin og snacks i godt selskab i caféen.

Dagen og aftenen byder også på:
★ Christina von Bülow duo, der spiller lyrisk jazz med noter af latin. Christina von Bülow er værdsat af jazzlyttere for sit lyriske spil, sin sans for detaljen og store kærlighed til musik, med referencer fra hele verden.

★ Hepcats Copenhagen byder på flyvende introduktion til Lindy Hop, med DJ og dansefest lige i hælende. Første intro er kl. 19.30.
Hepcats er et af Københavns største swing communities. De svinger ugentligt forbi kulturhuset til swing musik ud af højtalerne og med trippende fødder og svung i hofterne. Denne aften er din mulighed for helt uforpligtende at få en dansefest med social swing.

På 1. sal kan du komme på tidsrejse tilbage gennem 40 års kulturskabelse med scrap og billeder støvet af fra loftet.

Vi håber du vil komme og fejre med os!