Deledage - giv dit guld videre

01 aug

01.08.2018, 14:00 til 19.08.2018, 15:00
Sæt et stort X i kalenderen, kig hylderne derhjemme igennem og kom til DELEDAGE.

Deledage åbner op i 3 uger i august, fra d. 1. - 19. august med genbrugsguld direkte fra Indre Bys gårde, københavnere fra hele byen og hvem der ellers vil være med. Støv tingene af fra gemmerne, tag dem med og gå på opdagelse i andres genbrugsguld.

Det handler om at aflevere og hente alle genbrugsegnede ting fra hjemmet til direkte genbrug. Sofaer, borde, stole, musik, film, porcelæn, legetøj og andre spændende ting, får på den måde nyt liv i nye hjem.

Kulturhuset Indre By og Københavns Teknik- og Miljøforvaltning giver dig en unik mulighed for, at du nemt kan komme af med dine brugte ting og give dem nyt liv hos andre københavnere i byen.

Deledage slår dørene op fra onsdag den 1. august til og med søndag den 19. august - hver dag i perioden!

ÅBNINGSTIDER I DELEHALLEN:

Mandag - fredag kl. 14 - 19
Lørdag - søndag kl. 10 - 15

Du kan aflevere ting til deledagene allerede fra d. 30 juli.

Lån en trækvogn til at transportere ting med.

Deledagene er en del af et forsøg, der går ud på at teste, hvordan man kan indsamle og genbruge flere af de ting, vi stiller til storskrald. De ting, som ikke bliver afsat i løbet af deledagene, vil blive kørt til andre offentlige byttestationer i byen eller til genanvendelse på kommunens genbrugspladser.

Vi vender tilbage med mere om andre aktiviteter i deledagene.

Foto: ARC