DJ skole

11.10.2018, 18:30 til 20:30
Det her er et DJ kursus for dig, der er vild med musik!

Vi går i fællesskab bag om musikken og undersøger hvordan en DJ holder festen kørende, og hvordan man bygger et professionelt DJ set og overrasker publikum med seje lyde og scratch.

Vi vil gerne høre, hvad du elsker ved musikken - så kom og prøv dig selv af med udstyret. Her kan du opdage, hvor sjovt det er at mixe seje beats, du kan prøve kræfter med at scratche på en professionel DJ mixer og lære at tæmme musikken med en pladespiller.

Du får adgang til rå beats og fede scratch lyde, og du må også gerne tage dit eget musik med, så du kan lære at mixe dine ynglings-tracks og udvikle din egen DJ stil. Vi øver både sammen og hver for sig - alle musikgenre er velkomne og alle kan være med!

Vi ses til DJ undervisning.

DJ skolen er gratis at deltage i og er lavet i samarbejde med ungdomsskolerne i København.

-------------------------------------------------------------

Bjarke Møller Johansen, også kendt som DJ JETT, underviser på holdet DJ-skole og er helt vild med pladespillere, mest fordi han kan scratche på dem, men også fordi de kan bruges til at mixe alt slags musik. Han startede allerede i folkeskolen, med at formidle DJ-ing og sin fascination af musik til børn og unge, og han underviser til daglig på bl.a. Ørestad Friskole.

Bjarke har deltaget i DJ konkurrencer og DJ battles i ind- og udland, som fx DM i Mix, Turntable Techniques og Vestax Extravaganza. Som DJ Jett har han også spillet med mange rap-grupper (fx Joe True, Machacha og Supardejen), og ikke mindst været karrierekanon på P3. Desuden har han varmet op for store internationale navne som Common og Lord Finesse m. fl. Bjarke været også dommer til DM i Mix og haft flere pladeselskaber.