El Plan de la Mariposa // World Jazz & Grill

12.07.2018, 19:00 til 21:00
70 kr. i forsalg
Grillmad fra kl. 17.00
Dette argentinske familieband skaber en stærk fusion af rock med elementer af funk, psychedelia, folkemusik og latinamerikanske rytmer

El Plan de la Mariposa er et argentinsk band bestående af de fem Andersen-søskende sammen med to ekstra medlemmer. Sammen skaber de en stærk fusion af rock med elementer af funk, psychedelia, folkemusik og latinamerikanske rytmer. El Plan er en musikkulturel blanding med violin, accordeon og andre lydtyper, der er gået i arv fra deres danske og keltiske forfædre gennem generationer i harmonisk kombination med en særskilt latinamerikansk følelse som samlet set skaber en levende og mindeværdig musikalsk rejse.

World Jazz n' Grill i Kulturhuset Indre By

Igen i år fyrer vi op under gløderne og krydrer bøffen med spicy rytmer under Copenhagen Jazz Festival. Men som noget nyt flytter World Jazz n' Grill i år fra VerdensKulturCentret til Kulturhuset Indre By, hvor du hver aften fra den 9.–14. juli kan nyde lækker grillmad og høre globale rytmer. Der kan købes mad fra kl. 17.00 og aftenens koncert begynder kl. 19.00.

Koncertbilletter koster 70 kr. i forsalg og 90 kr. i døren.

In English

El Plan de la Mariposa is an Argentine band made up of the five Andersen siblings, along with two more members. Together, they create a powerful fusion of rock with elements of funk, psychedelia, folk music and Latin American rhythms. El Plan is a cultural blend, featuring violin, accordion and other such sounds passed down from their Danish and Celtic ancestry through generations, in harmonious combination with a distinct Latin American feel to create a vivid, memorable musical journey.

World Jazz n' Grill at Kulturhuset Indre By

Again this year we light up the BBQ and season the steak with spicy rhythms during the Copenhagen Jazz Festival. But this year, World Jazz n 'Grill moves from Nørrebro to Kulturhuset Indre By, where you cane enjoy deliciuos barbeque and hear global rythms every night from 9th to 14th of July. Food can be purchased from at 5pm and the concert begins at 7pm.

Concert tickets cost 70 kr. in presale and 90 kr in the door.