Fold & Flyv

18.08.2018, 10:00 til 16:00
50 kr. / Familierabat 4 billetter a 40 kr. stykket
Workshop for hele familien

Kom og design din helt egen papirflyver og byg en sej affyringsrampe af genbrugsbøger. Gennemfør verdens eneste forhindringsbane til papirfly og få et flot pilotdiplom med hjem.

Papirflykaptajn Ibs og frivillige piloter guider deltagerne sikkert gennem den kreative proces med foldemanualer, inspiration og skulderklap.

Vi glæder os til at se dig!

Billet: 50 kr. pr. person. (Familierabat for 4 personer: 40 kr. pr. person)

Køb billet her: Billetto-(link) eller i døren med MobilePay og kontanter.

FOLD & FLYV eventen er et non-profit arrangement, som del af Nansensgadefesten.

Tak til de mange frivillige kræfter og til SEIERS ANTIKVARIAT for de skønne bøger.

Hvem står bag FOLD & FLYV?

FOLD & FLYV er en event af Iben Ammentorp Bentzen, som laver kulturarrangementer og innovationsworkshops for børn, unge og voksne.

Iben er cand.mag. i kunsthistorie og visuel kultur og arbejder for NGO’er, virksomheder, kommuner og kulturinstitutioner. De seneste 10 år har hun bl.a. været projektleder for Kræftens Bekæmpelse, Gentofte Kommune og Crossroads Copenhagen på IT-Universitetet samt underviser på billedskoler og museer.