Folkekøkken

16 aug

16.08.2018, 17:00 til 19:30
45,- for børn / 75,- for voksne
Del din aften med dejlig mad og selskab.

I forbindelse med Deledagene i Kulturhuset Indre By inviterer vi på en god omgang dele-mad. Kom og få en lækker risret og benyt lejligheden til at rydde ud i gemmerne derhjemme. Tag bøger, interiør, lamper, møbler og alt det, du ikke længere bruger med og byt det med din nabo. Bagefter er der folkekøkken for hele familien, vennerne og naboerne. Det hele løber af stablen den 16. august fra kl. 17 - 20, hvor FRAKs unge er værter og sørger for, at det hele står klar og bliver ekstra hyggeligt. Den lækre mad er lavet af Ishtar - de etniske rødstrømper.

Menuen:

Risret med kylling, ærter, mandler og rosiner

Vegetar: Risret med champignon, ærter, mandler og rosiner.

Tilbehør er tzatziki og friskbagt brød.

Billetpris 75 kr.

Børn (under 12) 45 kr.

Lidt om Deledage:

Giv dit guld videre

Sådan lyder genbrugsparolen for Deledage som denne gang handler om at aflevere og hente alle genbrugsegnede ting fra hjemmet - untagen tøj og tekstiler.

Kulturhuset Indre By inviterer sammen med Teknik- og Miljøforvaltningen alle Københavnere indenfor til Deledage fra onsdag d. 1. august til og med søndag d. 19. august.
Du får hermed en unik mulighed for at komme af med ting, du ikke bruger og få frigivet plads i dit lofts- eller kælderrum. Støv tingene af fra gemmerne, tag dem med og gå på opdagelse i andres genbrugsguld.

Se mere her

Hvem er FRAK:

FRAK er en socialøkonomisk virksomhed, der arbejder for at gøre unge på kanten af samfundet arbejdsmarkedsparate og hjælpe dem videre til et fast job. Det gøres ved at investere i de unge, anderkende dem og gøre dem gode til at arbejde via fritidsjob. Gennem FRAK bliver de unge hyret til at løse forskellige praktiske arbejdsopgaver, som giver dem øget selvværd, ansvarsfølelse, netværk samt kendskab til arbejdsmarkedet regler og sociale normer.