Foredrag: "Det gode liv"

17.11.2018, 13:00 til 16:00
295 kr.
m/Anders Nedergaard.

Hvad fa’en er det gode liv egentligt?
Hvornår er du sund nok? Slank nok? Lækker nok?

Det er svært at tænde for Go’morgen Danmark, læse et blad eller gå på instagram uden at såkaldte livsstilseksperter pådutter dig alt det du skal forbedre. Du skal ikke bare spise mad, men kontrolleret, kompliceret kost på de rigtige tidspunkter.
Du skal ikke bare gå en tur, men sørge for den helt rigtige kombination af styrke-, konditions- og smidighedstræning. Og du må ALDRIG tro du gør det godt nok.

Dette foredrag er til dig der længes efter at kunne slappe af, have ro i hovedet og slippe ud af kronisk dårlig samvittighed. Som godt kan mærke at din stræben efter sundhed, måske slet ikke er så sund endda. Der berøres emner som ernæring, motion, overvægt og kropsbillede.

Det er IKKE til dig der vil vide hvad du kan erstatte dit hvedemel med af ‘sundere alternativer’.
Eller dig der synes at fokus på den psykiske del af en livsstilsændring er noget fis.
Eller dig der mener man bare skal ‘lukke munden og lette røven’.
Kom med og kæmp dig ud af sundheds- og fitnessbranchens krav og normer, så du selv kan bestemme over dit liv. Med mindre stress og mere ro.

Praktisk info:
Dato: Lørdag d. 17. november
Tidspunkt: Kl. 13.00 - 16.00
Adresse: Kulturhuset Indreby - Charlotte Ammundsens Plads 3, 1359 København K

Køb billetter her: https://katrinegisiger.dk/collections/alle-foredrag/products/det-gode-li...

Om foredragsholderne:

Anders Nedergaard er PhD i muskelbiologi og radiovært på 24syv med sit eget program “Fitness m/k”.
Derudover holder han foredrag om ernæring, træning, doping og kropskultur.

Katrine Gisiger er professionsbachelor i ernæring og sundhed og driver til daglig Livsstilshuset v/Katrine Gisiger, hvor der arbejdes med kognitiv kostvejledning.
Derudover holder hun foredrag om sundhed, vægttab og følelsesmæssig spisning.

Har du spørgsmål, skriv til info@katrinegisiger.dk