Hula Hop Workshop for begyndere

23 sep

Dato

23.09.2018, 13:00 til 15:00
Vil du i timeglasform på en super sjov måde?

På workshoppen lærer du ikke blot at hula hoppe, men også at udføre en lang række flotte og imponerende hula hop-tricks, alt imens du får super effektiv motion. 
Vi træner med ringe i de rigtige voksenstørrelser, så fortvivl ej hvis du ikke tidligere har kunnet hula hoppe med en børnering. Miss Mia skal nok hjælpe alle deltagere godt igang! Desuden introduceres workshop-deltagerne til tricks med minihoops. 
Alle deltagere låner ringe på workshoppen og trakteres desuden med sunde snacks og drikkevarer.

Priser:

Pakke A) 225 kr (workshop m. lån af ring)
Pakke B) 450 kr (workshop m. lån af ring + din egen flotte ring/dancehoop til at tage med hjem til videre træning (Normalprisen for ringen alene er 350 kr) Vælg fx mellem guld/hvid eller sort/sølv eller pink/sølv eller skriv for flere muligheder) 
Pakke C) 500 kr (workshop m. lån af ring + din egen flotte ring/dancehoop til at tage med hjem til videre træning + Miss Mias Hula Hop DVD)

Tilmelding hurtigst muligt via email til info@missmiashulahoop.com (Pladserne plejer at blive udsolgt hurtigt)

Skynd dig at tage din mor, veninde, datter, kollega, farmor mfl. med! 
Det bliver sjovt! 

Hjemmeside: www.missmia.dk

-----------------------------

Miss Mia er Danmarks eneste fuldtidsprofessionelle hula hop-performer og instruktør med mere end 14 års erfaring med shows og undervisning af hula hop'ere i alle aldre fra 4-92 år. Hun har udgivet en træningsvideo og hula hoppet i bla Aftenshowet, Go' Morgen Danmark, Ramasjang, div indsamlingsshows i tv og på en lang række teaterscener, kulturhuse og spillesteder i ind - og udland. 
I år har Miss Mia desuden optrådt i Las Vegas og i San Diego i USA.

Miss Mia (Mia Panduro) er uddannet personlig træner, fitnessinstruktør og MA i medievidenskab + BA i Teatervidenskab og Performance-studier