Kinesisk opera og workshops

02 aug

02.08.2019, 16:00
Gratis
Oplev to korte kinesiske operaer, lær kampsport og få traditionel kinesisk ansigtmaling.

I Kina er der en lang tradition for opera, som tager sig anderledes ud end hvad vi kender fra vesten. Kinesisk Opera er præget af stærk mimik, kampsport og historiefortælling med mytiske figurer og smukt malede ansigter. Efter en stor optræden i Tivoli, kommer den traditionelle kinesiske Min Opera kommer til Kulturhuset Indre By.

Efter 2x10 minutters farverig, musikalsk og eventyrlig fortællinger på scenen, bevæger operaskuespillerne sig ned på gulvet og interagerer med publikum. Du kan få malet ansigt som en kinesisk operafigur, med smukke strøg, farver og skygger. Du kan lære kamppositioner, akrobatik og andet martial arts.

De to forestillinger af hver 10 minutters varighed er:

A Feast, from a Series of Stratagems

I denne scene oplever vi det første møde mellem de store mytiske figurer Lyu Bu and Diaochan.

The Story of a Precious Gem

Her får vi et indblik i nogle af de mest imponerende akrobatiske kampsportscener som Min Operaen kan præsentere.

Den kinesiske Min Opera Forestilling og workshop er en del af Copenhagen Operafestival - en københavnsk musikfestival, der hylder operaen som kunstart. Den præsenteres i samarbejde med Chinese Cultural Centre in Copenhagen.