Nansensgadefest

18 aug

18.08.2018, 10:00 til 22:00
Gratis og åbent for alle
Nansensgadefesten er tilbage

Vi rydder gaden og ryster festen til live med Musik, fælles langbordsspisning, ballade for børn, loppemarked, gode butiksfund, åbne gallerier, velduftende spiserier og ren hygge fra den ene ende til den anden.
Mød din nabo, tag dine venner med og gå på opdagelse i Nansensgade.

Her er lidt løbende program for dagen:

Designmarked med design, kunst og musik

Loppemarked med alt godt fra Nansensgadekvarterets boliger

Fællesspisning langs hele Nansensgade – få din mad hos en af gadens spisesteder eller tag aftensmaden med ned og nyd den under åben himmel og i godt selskab.
Der vil være levende musik i begge ender af gaden. Bl.a. stiller Kalaset med band ved Vendersgade – dertilhørende øl, vin og læskende drikke kan nydes fra gadens hyggelig caféer, barer og beværtninger.

For børn er der børnelopper, Fold & Flyv – Byg dit eget avanceret papirfly og fyr det ud over ramperne i kulturhuset, fri leg med kunst hos Papero og gadetegning med kridt i alle farver foran Børnehuset.

Følg med i eventet på Facebook, for mere nyt om Nansensgadefesten.

Skriv til Nansensgadefesten her https://www.facebook.com/Nansensgadefest/ hvis du vil være en del af festholdet eller har gode inputs til dagen.