Nours Musikcafé // World Jazz n' Grill

10.07.2018, 19:00
70 kr. i forsalg
MobilePay: 33048
Den syriske guitarist Nour Amora tager sine tre kernemusikere med på scenen og leverer både nye og kendte numre

Kom og hør Simon Asks kraftfulde, velklingende også samtidig lyrisk blide guitar, Mohamad Diabs bevægende og følelsesladede saxofon sammen med Omar Moflehs vanvittige, æggende darbuka-rytmer

World Jazz n' Grill i Kulturhuset Indre By

Igen i år fyrer vi op under gløderne og krydrer bøffen med spicy rytmer under Copenhagen Jazz Festival. Men som noget nyt flytter World Jazz n' Grill i år fra VerdensKulturCentret til Kulturhuset Indre By, hvor du hver aften fra den 9.–14. juli kan nyde lækker grillmad og høre globale rytmer. Der kan købes mad fra kl. 17.00 og aftenens koncert begynder kl. 19.00.

Koncertbilletter koster 70 kr. i forsalg og 90 kr. i døren.

In English

The Syrian guitarist Nour Amora takes his three core musicians on stage and delivers both new and well-known tracks. Come and hear Simon Ask's powerful but also lyrically gentle guitar, Mohamad Diab's moving and emotional saxophone along with Omar Mofleh's wild and moving darbuka rhythms.

World Jazz n' Grill at Kulturhuset Indre By

Again this year we light up the BBQ and season the steak with spicy rhythms during the Copenhagen Jazz Festival. But this year, World Jazz n 'Grill moves from Nørrebro to Kulturhuset Indre By, where you cane enjoy deliciuos barbeque and hear global rythms every night from 9th to 14th of July. Food can be purchased from at 5pm and the concert begins at 7pm.

Concert tickets cost 70 kr. in presale and 90 kr in the door.