Pensionist Idræt er tilbage i september

05 sep

Dato

05.09.2017, 10:00 til 13:00
På den anden side af sommeren åbner hold med yoga, dans og gym træning.

Hvad er Pensionist Idræt? Under mottoet “giv liv til årene, læg år til livet” begyndte Pensionist Gymnastik sit virke i 1966 i Københavns Kommune.
Frederiksberg kommune kom med i 1972. Vores aktiviteter finder sted spredt over hele byen. Udover det egentlige idrætsarbejde i sæsonens forløb arrangeres der i maj-august sommeraktiviteter i mange idrætsgrene samt tilbud om Vandreture til kulturelle steder i hovedstadsområdet, samt udflugter på Sjælland. Alle vore lærere er uddannede specielt med henblik på, hvorledes træning af ældre skal foregå. Pensionist Idræt er en selvejende institution med det formål at aktivere pensionister til at dyrke idræt.

Hvorfor dyrke idræt som pensionist? Fordi det er påvist at regelmæssig fysisk aktivitet og idrætsud- øvelse har vist sig at forbedre kondition, muskelstyrke, ledbevægelighed, koordination og psykisk velvære hos ældre, og når den udfoldes sammen med andre, styrkes tillige det sociale samvær. Der er god dokumentation for, at de sundhedsmæssige virkninger af fysisk aktivitet afhænger af, om der gøres en regelmæssig indsats. Virkningen af selv store fysiske præstationsniveauer holder kun kortvarigt

Kom til gratis prøvetime og se om det er noget for dig.

Både mænd og kvinder som har bopæl i København, kan tilmelde sig.

For tilmelding følg nedenstående mailadresse eller webadresse

E-mail. kontor@pensionistidraet.dk · Hjemmeside. www.pensionistidraet.dk