The Smolls Family // World Jazz & Grill

09.07.2018, 19:00 til 21:00
70 kr. i forsalg
Grillmad fra kl. 17.00
Tindrende smukke melodier fra de amerikanske vidder

The Smolls Family spiller opløftende old time musik, i en blanding af egne kompositioner, traditionalle sange og tidlig countryswing og gospel. Duoen har haft travlt det seneste år, og hvor de har spillet over 100 koncerter rundt om i Europa.

World Jazz & Grill i Kulturhuset Indre By

Igen i år fyrer vi op under gløderne og krydrer bøffen med spicy rytmer under Copenhagen Jazz Festival. Men som noget nyt flytter World Jazz & Grill i år fra VerdensKulturCentret til Kulturhuset Indre By, hvor du hver aften fra den 9.–14. juli kan nyde lækker grillmad og høre globale rytmer. Der kan købes mad fra kl. 17.00 og aftenens koncert begynder kl. 19.00.

Koncertbilletter koster 70 kr. i forsalg og 90 kr. i døren.

In English

The Smolls Family plays uplifting old-time music, in a mix of own compositions, traditional songs and early countryswing and gospel. The duo has been busy the last year and has played over 100 concerts around Europe.

World Jazz & Grill at Kulturhuset Indre By

Again this year we light up the BBQ and season the steak with spicy rhythms during the Copenhagen Jazz Festival. But this year, World Jazz & Grill moves from Nørrebro to Kulturhuset Indre By, where you cane enjoy delicious barbeque and listen to global rythms every night from 9th to 14th of July. Food can be purchased from 5pm and the concert begins at 7 pm.

Concert tickets cost 70 Dkk. in presale and 90 Dkk. at the door.