Støttekoncert for HUS FORBI

01 sep

01.09.2018, 20:00 til 23:55
Wrong Direktion & Ingen Anelse spiller for den gode sag.

Hus Forbi Arrangerer Støttekoncert Lørdag d. 01. september Kl. 20:00 med kunsterne Wrong Direction og Ingen Anelse.

Koncerten ligger efter en hel dag med Høvdingebold og Streetbasket lavet i samarbejde med Landsforeningen af væresteder og Hus Forbi.

Wrong Direction er et festligt band, som spreder smil og glæde. Musikken spænder over John Mogensen, Four Jacks, Preben Kaas, Elvis Presley, The Steeldrivers, Gnags, Otto Brandenburg, Rasmus Nøhr samt Solomon Burke. Alle numre er tilført en personlig stil et godt swing og varme som bringer smilet, glæden og danselysten frem.

Se mere på deres Facebookside her.

Ingen Anelse er et sammenstød af selskrevet dansk poesi, der spiller betonrock, blues, punk, virtuose klang, surf og doom.

Se mere på deres Facebookside her.

Dørene åbnes Kl. 19:15
Billetter kan du få for 300.- pr. stk. og kan købes ved at kontakte formand Thomas Mogensen på tlf.: 30 45 40 21. Husk at pengene går ubeskåret til Hus Forbi.

Aftenens vært er Mads Nygaard - forfatter, journalist, foredragsholder og altmuligmand i Venligboerne.

Der kan købes vand, øl, vin, snacks og sandwich.

Vi håber på at se jer til H.U.S.K. Hus Forbis aften for hjemløse, socialt udsatte og skæve eksistenser.

Om Hus Forbi

Hus Forbi udkom første gang i august 1996. Anledningen var FN’s internationale fattigdomsår, og at København var europæisk kulturby ’96.

Hus Forbi tjener et dobbelt formål:

1. At være med til at skabe debat og dialog om og med hjemløse og socialt udstødte, som typisk ikke kommer til orde i medierne.Hus Forbi er med andre ord deres talerør og skal sætte deres holdninger, behov og ønsker på dagsordenen over for politikere, myndigheder og resten af danskerne i al almindelighed.
2. At give de hjemløse sælgere mulighed for at tjene deres egne penge og have noget at stå op til. For mange er det at sælge Hus Forbi et værdigt alternativ til tiggeri eller kriminalitet, fordi de her tjener penge på lovlig vis ved at sælge et produkt – avisen – som de kan stå inde for.