Strikkecafé II

16 aug

Dato

16.08.2017, 19:00 til 21:00
Fri adgang
Er du til pastel, retro, frynser eller noget helt fjerde? Der er plads til det hele og er du med her, er der armbånd til strikkefestivalen.

I Kulturhuset Indre By er vi glade for at kunne præsentere en spændende og hyggelig ny strikkecafé. 

Vi har sat os for at skabe et centralt placeret netværk af strikkende og hæklende entusiaster i vores café. Med hjælp fra de gode kræfter bag Knitwork.dk har vi fået mulighed for at give jer, der kommer, festivalpas til Knitwork 17. 

For hver strikkecafé op til Knitwork festivalen 2017 du detager i, får du mere fri adgang til festivalen, der løber fra 29. september - 1. oktober. Vi introducerede strikkecaféen den 21. juni og holder en caféaften den 3. onsdag i august og september op til Knitwork 17. Til hver café bliver der serveret kaffe, te og kage.

Møder du op til næste strikkecafé får du en søndagsbillet til Knitwork 17. Mødte du op første og møder op anden gang får du en fredagsbillet oveni til Knitwork 17. Er du med os til alle tre strikkecaféaftener får du armbånd til hele festivalen alle tre dage. 

Vi glæder os meget til at se nogle gode, glade strikkere og hæklere til hyggeligt og inspirerende samvær, strikkeri og hækleri.