World Jazz & Grill 2018

09.07.2018, 17:00 til 14.07.2018, 21:00
70 kr. forsalg / 90 kr. i døren
Grill kl. 17.00
Kom med når vi igen i år fyrer vi op under gløderne og krydrer bøffen med spicy rytmer under Copenhagen Jazz Festival.

World Jazz & Grill 2018 fylder Kulturhuset Indre By, hver aften fra den 9.–14. juli, hvor du kan nyde lækker grillmad og høre globale rytmer. Der kan købes mad fra kl. 17.00 og aftenens koncert begynder kl. 19.00.

Koncertbilletter koster 70 kr. i forsalg og 90 kr. i døren.
Så køb din billet i god tid!

Følg med i programmet ved at klikke på links her:

Mandag 9. juli: The Smolls Family

Tirsdag 10. juli: Nours Musikcafé

Onsdag 11. juli: Moussa Diallo Trio

Torsdag 12. juli: El Plan de la Mariposa

Fredag 13. juli: Fuat Talay + Sufisticated

Lørdag 14. juli: Trypical Cumbia

World Jazz & Grill er, som noget nyt i år, rykket fra VerdensKulturCentret til Kulturhuset Indre By.

/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
ENGLISH
World Jazz & Grill at Kulturhuset Indre By

Again this year we light up the BBQ and season the steak with spicy rhythms during the Copenhagen Jazz Festival. But this year, World Jazz & Grill moves from Nørrebro to Kulturhuset Indre By, where you cane enjoy delicious barbeque and listen to global rythms every night from 9th to 14th of July. Food can be purchased from 5 pm and the concert begins at 7 pm.

Concert tickets cost 70 Dkk. in presale and 90 Dkk. at the door.