Københavns Kommunes logo

Byttemarked: Byt til nyt

Byt til nyt, når Miljøpunktet Indre By & Christianshavn åbner op for byttemarkeder i Kulturhuset Indre By. Konceptet er enkelt: GIV HVAD DU HAR - TAG HVAD DU KAN BRUGE

Miljøpunktet Indre By & Christianshavn inviterer til byttemarked!

Byt til nyt på byttemarkedet i Kulturhuset Indre By. Kom og vær med til at sprede genbrugsglæde og sæt en stopper for fast fashion og overforbrug – helt gratis!

Hver anden måned inviterer Miljøpunktet Indre By & Christianshavn til en hyggelig, social, sjov og ikke mindst bæredygtig event, og giver dig en virkelig god anledning til at få ryddet op i skabe og skuffer, og samtidig forny din garderobe. 

 

HVORDAN BYTTER MAN?
1. Gennemgå klædeskab og hylder derhjemme for tøj og småting, som du ikke bruger længere. Måske er det tid til at forære dem væk?

2. Medbring dine ting - rene og ikke nedslidte. (Lad dog møbler, outdated elektronik, VHS-bånd mm. blive hjemme). Vej dine genstande ved indgangen, når du ankommer. 

3. Fordel gerne dine ting i de passende kategorier. Spørg vores søde frivillige, hvis du har brug for hjælp.

4. Gå på skattejagt på byttemarkedet og tag det du vil have.

 

HVORFOR BYTTE?
Det er både zero-waste, grønt, sjovt og mere retfærdigt. Ved at fremme cirkulært forbrug bidrager vi til bedre forbrugsvaner, og vi kan få nyt med god samvittighed. Det er rigtig god stil!

HVAD SKER DER MED DET, DER ER TILBAGE?
Vi donerer overskudsvarerne til lokale institutioner og humanitære organisationer. Bøgerne fordeles til bogbyttestationer.

HVORFOR VEJER I VORES TING?
Til statistik for at finde ud af, hvor mange kilo blev byttet væk. Derfor vejer vi både bytte-genstandende ved ankomst og efter byttemarkedet er afsluttet. 

Kontakt

Kulturhuset Indre By, Kulturhuset Indre By, Salen

Charlotte Ammundsens Plads 3

1359 København K

Kontaktperson

Louise Lehmann

louise@a21.dk

Del med