Københavns Kommunes logo

Copenhagen Tool Library

Copenhagen Tool Library er Københavns første værktøjsbibliotek. Et værktøjsbibliotek fungerer præcist som et hvert andet bibliotek - gennem medlemsskab får du adgang til at låne værktøj.

Vi tror på at dele

Værktøj og viden. Hvor meget værktøj ligger lige nu og bliver ikke brugt? Vi kan være mere effektive med vores værktøj, når vi deler det. Det samme gælder for viden og færdigheder.

Vi tror på at reducere forbruget

Du vil ikke have en boremaskine. Du vil have et hul i din væg. Så hvorfor købe et nyt værktøj, når vi alle kan dele det værktøj, vi har brug for for at gøre vores liv bedre? Værktøjsbiblioteker hjælper os med at forbruge mindre.

Vi tror på fællesskabet

Værktøj bringer mennesker sammen. Vi er et trygt fællesskabsorienteret rum, hvor alle er velkomne, og et sted du kan komme for at få råd om projekter og møde nye mennesker.

Vi tror på dig

Okay, den her er cheesy, men det er sandt! Vi tror på, at med det rigtige værktøj i dine hænder og med mulighederne for at lære at bruge det, kan du forfølge projekter for at forbedre dit liv og samfundet omkring dig.

Vi håber, at du vil være med!

Besøg os ved Kulturhuset Indre By på Charlotte Amundsens Plads mandage og torsdage kl. 16-20, eller online på www.copenhagentoollibrary.dk for mere information.

Hold dig opdateret

Kontakt

Kulturhuset Indre By, Kulturhuset Indre By, Værkstedet

Charlotte Ammundsens Plads 3

1359 København K
Del med