Københavns Kommunes logo

Trix fodboldskole - opdag glæden ved fodbold

Trix er en fodboldskole for børn i alderen 2-6 år, som ønsker at spille fodbold på en sjov og varieret måde. Kurset varer 10 uger pr. sæson, og der er to sæsoner om året. Om foråret afsluttes sæsonen med Trix’ boldfest, som er noget af et højdepunkt.

Trix er en fodboldskole for børn i alderen 2-6 år, som ønsker at spille fodbold på en sjov og varieret måde. Her får hvert enkelt barn mulighed for at opdage glæden ved fodbold ud fra egne forudsætninger og på sit alderstrin. Vi spiller indendørs på blandede hold med både piger og drenge. Kurset varer 10 uger. Trix 2-3 år varer i 40 minutter, og Trix 4-6 år varer i 50 minutter. Vi ønsker at skabe glæde, oplevelser og fællesskab i timerne.

Trix’ boldfest
Vi afslutter forårets semester med Trix’ boldfest den sidste time. Det bliver et rigtigt højdepunkt. Familien kan komme og se børnene spille fodbold og vise, hvad de har lært. Eleverne får enten et diplom eller en medalje.

Vores trænere
På alle Trix-kurser er der veluddannede og inspirerende trænere, som formidler glæde og oplevelser. De har alle gennemført en solid træneruddannelse og deltager løbende i videreuddannelse.

Tag egen bold med
Alle børn skal kunne deltage i alle øvelser. Derfor tager hvert barn sin egen bold med til træningen. Til Trix 2-3 år bruger børnene en plastikbold. Til Trix 4-6 år bruger børnene en lille fodbold. Skriv gerne barnets navn på bolden inden første time.

Kontakt

Kulturhuset Indre By

Charlotte Ammundsens Plads 3

1359 København K
Del med