IMPROV COMEDY MARATHON II

• ""

lør. 07. mar. kl. 18.00 til søn. 08. mar. kl. 01.00
Doors will be open throughout the event
Vil du tilbringe lørdag aften med joke-smede? Er du vild med "Så hatten passer"? Så kig forbi til en hel aftens improv comedy marathon!

* English version below *
Der vil være en åben scene, hvor lokale improvisatorer kan optræde side om side med live-musik. Improvisation vil blive understøttet af live-musik og lydeffekter for at hjælpe med at skabe atmosfæren på scenen.
Improv er en form for teater udført live på scenen, hvor historien, karaktererne og dialogen er lavet i nuet. Ofte vil det improviserede tage et forslag fra publikum til at bruge som inspirationskilde for at komme i gang.

Improv er unikt, fordi det er anderledes hver gang.
Og frem for alt er improv spontan, underholdende og sjovt. Men ligesom alle de store ting, skal du se det første hånd for fuldt ud at opleve og værdsætte det.

Alle er velkomne. Fri entré.

Improv Marathon ønsker at skabe et improv fællesskab og bringer lokale og internationale improvisatorer tættere sammen til en dag med eksplosive forestillinger og fejring af kunstformen.

ENGLISH VERSION
After last year's resounding success, we are proud to come back with the second edition of IMPROV COMEDY MARATHON. Prepare yourself for an evening of explosive performances and celebration of the art form!

Improv Marathon II is bringing together Denmark's improv community for a day of explosive performances and celebration of the art form.

There will be an open stage, where local improvisers can perform side by side with live music. The improvisation will be supported by live music and sound effects will help create the atmosphere on stage.

Improv is a form of theatre performed live on stage, in which the story, characters and dialogue are made up on the spot. Often improvisers will take a suggestion from the audience to use as source of inspiration to get started.

Improv is unique, because it's different every time.
And above all, improv is spontaneous, entertaining, and fun. But like all great things, you’ll have to see it first hand to fully experience and appreciate it.

Everyone is welcome. Free entrance.

LINE-UP (alphabetical order):
BAND OF UNICORNS