Genbrugsaktiviteter

Her kan du læse om nogle af de faste aktiviteter, som du kan deltage i på Charlotte Ammundsens Plads' Nærgenbrugsstation

Alle aktiviteter på Charlotte Ammundsens Plads' Nærgenbrugsstation bliver skabt af og med borgere, foreninger og virksomheder.

På denne side kan du læse om nogle af de faste aktiviteter, som du kan finde på nærgenbrugsstationen. Så hold øje med vores eventkalender, hvor du kan finde kommende workshops og andre aktiviteter relateret til nærgenbrugsstationen.

Udover løbende aktiviteter kan du komme forbi med dit affald til sortering, bytte ting i vores bytterum, aflevere tekstiler, som du ikke længere får brugt eller låne værktøj. 

Oversigt over faste aktiviteter

Vis alle

Fashion Revolution Denmark - Circular Creative Community

Circular Creative Community er en række workshops, hvor man kan upcycle og reparere tøj, eller blot give det et redesign. Det er et forsøg på at komme vores overforbrug af tøj til livs.

Mød dem i Værkstedet hver onsdag kl 19-21. 

Kostumefabrikken

Kostumefabrikken arbejder med genbrug af tekstiler til børnekostumer samt genbrug af skrædderes kompetencer til design og produktion af kostumer. Børnekostumerne doneres til børneinstitutioner.

Mød dem i Værkstedet hver tirsdag kl 12-15.