Københavns Kommunes logo

Copenhagen Tool Library

Copenhagen Tool Library er en ny non-profit forening, der udlåner værktøj til sine medlemmer på samme måde, som et almindeligt bibliotek udlåner bøger.

I stedet for Dickens og Ditlevsen kan medlemmerne låne boremaskiner, bordsave, cykelreparationsværktøj, haveudstyr, hammere og mange andre typer værktøj.

Copenhagen Tool Library tilbyder desuden færdighedsopbyggende workshops for at hjælpe folk med at lære at bruge værktøjet.

Et værktøjsbibliotek er løsningen på så mange problemer.

  • Synes du, at det for dyrt at købe nyt værktøj?
  • Har du brug for værktøj, men ingen plads til at opbevare det?
  • Vil du gerne reducere forbrug og bekæmpe overflødighed i det moderne kapitalistiske samfund?
  • Vil du gerne møde andre mennesker, der er interesserede i at bygge og skabe?
  • Mangler du et socialt fællesskab hvor du kan udveksle bygge-ideer og få gode tips og tricks? 

Copenhagen Tool Library er løsningen.

I Copenhagen Tool Library tror vi på at dele og på at reducere forbruget. I fællesskabet kan vi skabe en mere bæredygtig brug af ressourcer i byen. 

Når Copenhagen Tool Library åbner ved Charlotte Amundsens Plads i juni 2023, vil det være en prøvekørsel af vores koncept, og medlemskabet vil være gratis de første 6 måneder, så alle med et projekt i tankerne kan låne det værktøj, de skal bruge for at gennemføre det.

Vi håber, at du vil være med!

Besøg os ved Kulturhuset Indre By på Charlotte Amundsens Plads mandage og torsdage kl. 16-20, eller online på www.copenhagentoollibrary.dk for mere information.