Alternative Fashion Week

Alternative Fashion inviterer endnu engang til festival om bæredygtigt mode, genbrug og upcycling. Sæt kryds i kalenderen den 9. og 10. august, hvor vi endnu engang slår dørene op for Alternative Fashion Week CPH 2024 i Kulturhuset Indre By.

Entré: GRATIS for alle events og aktiviteter!

Fredag d. 9/8 15:00 - 21:00

Lørdag d. 10/8 12:00 - 22:00 

På vores Fashion Agora kan du se tøj fra en række designere med fokus på upcycling og genanvendelse, du kan høre mere om deres produkter og støtte deres arbejde. Du kan høre talks og debatter om fremtidens mode, opleve kunstinstallationer på pladsen og prøve kræfter med bæredygtige workshops. 

Dagene byder blandt andet på dekonstrueret catwalk, hvor vi inddrager elementer fra teaterverdenen og inviterer publikum ind i et rum, hvor det alternative i Alternative Fashion Week får frit spil. 

Årets tema er friktion, som udtrykker en verden i disharmoni, spejlet gennem bæredygtig og provokerende mode. Konflikt og krise former æstetikken, som skabes i en kulturel kampplads, hvor nytænkende genbrug opstår i spændingsfeltet. Oplev modstandens glamour og nyd skønheden i det skæve og skurede. 

Programmet annonceres løbende - følg med på siden for at se det fulde program.

AFWs vision er at promovere en alternativ fremtid for modeindustrien, der har en langt højere grad af respekt og ansvar over for mennesker og natur. Vi ønsker at skabe et rum, hvor vi kan lære og dele hverdagens bæredygtige alternativer – både socialt og klimamæssigt. 

Kom forbi på dagen og tag en ven med.