Nyheder

Her kan du se et overblik over alle nyheder

Søg

Vælg dato fra-til
Found 21 result(s). Currently showing 1 - 21
Nyhed

Alternative Fashion Week

Alternative Fashion inviterer endnu engang til festival om bæredygtigt mode, genbrug og upcycling. Sæt kryds i kalenderen den 9. og 10. august, hvor vi endnu engang slår dørene op for Alternative Fashion Week CPH 2024 i Kulturhuset Indre By.
Nyhed

Vi har fået en ny terrasse!

Vi har fået en skøn ny terrasse foran Kulturhuset Indre By!
Smut forbi Café Baryl og nyd deres lækkerier i forårssolen i vores nye grønne oase.
Nyhed

Byd velkommen til Baryl

Vores nye café Baryl åbner op alle ugens dage kl. 9-15. Der bydes på lækker, farverig og sund morgenmad og brunch med fokus på gode råvarer og mad lavet fra bunden.
Nyhed

Nu åbner vores nærgenbrugsstation!

Vær med til at fejre åbningen af vores alle sammens nye nærgenbrugsstation på Charlotte Ammundsens Plads!
Oplev tv-vært og klimafortaler Anna Lin, mød partnerne bag projektet og gå på opdagelse i nærgenbrugsstationens mange aktiviteter og tilbud
Nyhed

Vær med til at forme dit kulturhus

Kom til borgermøde om en mulig renovering og modernisering af Kulturhus Indre By tirsdag den 9. maj kl. 17:00 - 19:00 i Plantekassen i Kulturhuset Indre By.
Nyhed

Vær med til at sy genbrugskostumer

Kan du li’ at sy, og kan du håndtere en symaskine, så kom og vær med, når vi skal hjælpe Børnehuset Nansensgade med at reparere og forny børnehavens udklædningsgarderobe.
Nyhed

Petanquebanen forbliver, som den er

I forbindelse med den nye nærgenbrugsstation i det nye er, har flere borgere henvendt sig i bekymring for, om petanquebanen risikerer at forsvinde. Det gør den ikke!
Nyhed

Ny nærgenbrugsstation på vej

I Kulturhuset Indre By venter vi i spænding på, at kalenderen slår 2023, så vi kan fokusere meget mere på tekstil, bytte, reparation og genbrug