Nu kan du booke baner og lokaler frem til juni 2024

Skal du arrangere en badmintonkamp, afholde et event eller mødes med din studiegruppe? Så kan du nu booke baner og lokaler til og med juni 2024

I Kulturhuset Indre By er vi så heldige at have en stor arrangementssal, tre sportsbaner og to mødelokaler, som du nu har mulighed for at booke helt frem til juni 2024!

Om Salen

Med plads til 200 stående gæster er Salen oplagt til teater, foredrag, koncerter, bevægelse som yoga, dans og andre performances, konferencer og store møder.

Om sportsbanerne

Sportsbanerne er fordel i to haller, varierer i størrelse og har hver forskellige muligheder. Eksempelvis er er Sportsbane 3 i bookingsystemet forbeholdt holdsport som volleyball, basketball og floorball.

Derudover er der god mulighed for at spille badminton på banerne, men ellers er det kun den sportslige fantasi, der sætter grænser (dog er banerene ikke beregnet til fodbold).

Om mødelokalerne

På første sal har vi to mødelokaler, henholdsvis Plantekassen som er godkendt til 50 personer og Nyttehaven med plads til 8-10 personer, hvilket er en god størrelse til fx studiegrupper, arbejdsgrupper, workshops og små møder.

Book baner og lokaler